تعیین شرایط بهینه استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین شرایط بهینه استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین شرایط بهینه استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین شرایط بهینه استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین شرایط بهینه استخراج کاروتنوئیدهای گوجه فرنگی :

تعداد صفحات : ۱۰

تولید رنگ های خوراکی از منابع طبیعی که بتوانند جانشین مناسبی برای رنگ های مصنوعی باشند از نظر حفظ سلامت مصرف کنندگان از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این تحقیق در روش استخراج با حلال از سه حلال غیرقطبی پترولیوم اتر با نقطه جوش ۵۵ درجه سانتی گراد، ان – هگزان با نقطه جوش ۶۰ درجه سانتی گراد و مخلوط حلال های ان- هگزان، اتانول، استن، به نسبت (۲:۱:۱) با نقطه جوش ۵۰ درجه سانتی گراد در سه زمان (۲، ۴ و ۶ ساعت) و دو دمای استخراج (دمای محیط و نقطه جوش حلال مربوطه) استفاده شد. تیمار استخراج با مخلوط حلال ها در دمای جوش و زمان استخراج ۶ ساعت، از نظر میزان استخراج رنگ اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۹۵ درصد با سایر تیمارها داشت و به عنوان بهترین شرایط استخراج انتخاب شد. در روش استخراج با حلال چهار حجم حلال درنظر گرفته شد که حجم برابر حلال و نمونه در سطح احتمال ۹۵ درصد بهترین حالت از نظراستخراج رنگ انتخاب شد. راندمان استخراج رنگ از گوجه فرنگی و پودر گوجه فرنگی به ترتیب ۱۴/۰ و ۲۴/۰ درصد (وزنی / وزنی) تعیین گردید. هم چنین درصد خلوص لایکوپن در رنگ استخراج شده ۶۵/۸۲ درصد به دست آمد. رنگ استخراج شده در روغن آفتابگردان در ۴ درجه سانتی گراد پس از سه ماه انبارداری کاملا پایدار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.